På den här sidan samlas de som håller på med musik, men även de som är intresserade av musik. I det här inlägget har vi valt att lägga vårt fokus på de teknikprylar som kan underlätta ditt arbete som musiker. Många av de prylar vi kommer att tipsa om finns att köpa hos teknikdelar.se vilket är en sida på nätet där du kan fynda massor av bra teknik. Med det sagt är det dags att vi berättar lite om de bästa teknikprylarna för dig som är musiker.

Hörlurar

Vi börjar med att berätta lite om hörlurar. Hörlurar är användbara för dig som är musiker och vill fokusera på den musik du skapar. Men också för dig som gillar att lyssna på andras musik. Därför ska du se till att investera i ett par riktigt bra hörlurar som gör det möjligt för dig att fokusera bättre på den musik du skapar eller lyssnar på. Hörlurar kommer i olika varianter: over ear vilket består av hörselkåpor som sitter på örat och in ear vilket består av hörsnäckor som sitter i örat. Sedan kan du också välja hörlurar med eller utan sladd. Om du till exempel har hörlurar när du spelar instrument kan det vara bra med ett par trådlösa hörlurar eftersom de inte har någon tråd som du kan trassla in dig i. Hörlurar funkar till de flesta enheterna.

Mobilhållare

En sak som kan vara väldigt användbart för dig som till exempel läser noter från din mobiltelefon samtidigt som du spelar på ditt instrument är en mobilhållare. Då kan du enkelt sätta upp din mobil och läsa dina noter utan krångel.

Kablar

Att hålla på med musik innebär att du behöver ha många olika sorters kablar och sladdar. Det kan vara svårt att veta vilka kablar det är man faktiskt behöver, om du är osäker kan du alltid gå till din närmsta butik som säljer teknik och fråga personalen på plats om råd. En del kablar har flera funktioner vilket kan vara användbart för ett flertal teknikprylar som en musiker använder.

Högtalare

Tidigare i det här inlägget berättade vi lite om hörlurar. Men om du vill spela din musik högt är det ett par bra högtalare du ska se till att köpa hem. Det finns en hel del olika sorters högtalare att välja bland som fungerar till de flesta enheterna. Det finns högtalare som är helt trådlösa, och det finns högtalare du kopplar med hjälp av en sladd.